Maak kennis met ons team: Freek Van Neck

Achter elk succesvol bedrijf staat een team van geweldige medewerkers! Tijd dus om onze schijnwerpers te richten op de echte helden achter de schermen – onze fantastische medewerkers! #TeamAppreciation #SamenSterk #Werkfamilie

Maak kennis met de dynamische oprichter, advocaat-vennoot en zaakvoerder van Interius Advocaten: Freek VAN NECK.

Op 54-jarige leeftijd is Freek niet alleen een ervaren professional, maar ook een geweldige partner en vader. Hij heeft een LAT-relatie met Veerle Amelinckx, en is gezegend met twee fantastische zonen van 15 en 17 jaar.

Met een interessante achtergrond – een licentiaat in de rechten behaald aan de KUL, en nadien nog verschillende studies gevolgd in internationale handel, bemiddeling in burgerlijke en handelszaken en sociale zaken – stortte Freek zich direct in de wereld van de advocatuur, waar hij zijn passie omzette in een mooie carrière.

Met een scherp oog voor ondernemingsrecht heeft Freek een duidelijke missie bij Interius Advocaten en Invordering.be: het bieden van deskundig advies en het oplossen van juridische kwesties voor zijn cliënten. Of het nu gaat om het in goede banen leiden van ondernemingszaken of het incasseren van onbetaalde facturen, Freek staat altijd paraat met zijn expertise en toewijding!

Op de vraag wat Interius Advocaten zo sterk maakt, antwoordt Freek: “Small enough to know you, big enough to serve you.” Dit motto weerspiegelt hun toewijding om elke cliënt persoonlijke aandacht te geven, terwijl ze tegelijkertijd de expertise en middelen bieden die nodig zijn om succesvolle resultaten te behalen.

Maar er is meer aan Freek dan alleen zijn werk. Buiten de advocatuur vind je hem op de padelbaan, op de skipiste, of misschien wel thuis, genietend van zijn passies voor vintage audio, vinylplaten en strips verzamelen.

Daarnaast heeft Freek ook een sublieme smaak als het op eten aankomt. Zijn favoriete gerecht? Spaghetti van de Fox, een eenvoudig maar heerlijk gerecht waarvan hij ongetwijfeld kan genieten na een lange dag vol juridische uitdagingen.

En wat drijft Freek in het leven? Het “Jinba Ittai” principe, geleend uit zijn tijd als fervent paardrijder. Voor Freek betekent dit streven naar harmonie, niet alleen tussen paard en ruiter, maar ook in het dagelijks leven – in harmonie leven met mensen en de omgeving om ons heen.